Kabeljauw met groenten
Recept voor 2 personen
- 300 gram kabeljauw in 2 gelijke stukken
- 1 limoen
- 1 verse gemberwortel
- ½ courgette
- 1 rode paprika
- 8 gram verse basilicum
- 25 gram roomboter
- 2 stukken bakpapier of aluminiumfolie van 50 cm
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd twee plakken gember van 3 mm dik, halveer de courgette en snijd er dunne plakjes van. Ontdoe de paprika van het zaad en snijd er blokjes van.
Vouw het bakpapier of het aluminiumfolie open en leg hierop de gesneden groenten behalve de gember en de citroen. Leg hier bovenop de kabeljauw en doe hier een plak gember en twee schijfjes limoen op. Verdeel hierop de basilicum en de stukjes boter.
Vouw de pakketjes goed dicht en schuif deze in de oven. Zet de oven terug naar 180 graden en uw maaltijd is klaar in 25 minuten.